Afis

Aproape de stele cu Brunch la Bolloga

Prima ediție a evenimentului Brunch la Bolloga a avut căldura prieteniei, a muzicii și a bucuriei. Pentru realizarea acestui eveniment s-au conjugat eforturile mai multor inimoşi realizatori, sponsori şi protagonişti care au semnat împreună prima dintr-un şir de file ce vor da culoare satului Bologa, comunei Poieni şi frumoasei zone de la poalele Apusenilor.

Afiş Brunch la Bolloga 27 decembrie 2021

Brunch cu cântece

Într-o atmosferă încălzită de bucuria Crăciunului, în 27 decembrie au venit, la invitaţia familiei Vasilena, Victor şi Ovidiu Oltean, stele de primă mărime ale industriei divertismentului: Dan Negru, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Mircea Baniciu, Diana Bucşa, Mădalina Bălan și maestrul de ceremonii Radu Groza.

Ne-a fost alături Primăria Comunei Poieni, şi împreună am pus piatra de temelie a unei frumoase colaborări în urma căreia vom face cunoscute comorile acestei zone, iar potenţialul ei turistic va fi valorificat cu înţelepciune, grijă pentru natură şi respect.

Fericiţi la Bolloga

Începuturile bune sunt specialitatea noastră, dar și sfârșitul de an 2021, cu Brunch la Bolloga, a fost cât un Revelion.

Şi cum să fie altfel când efervescentul Dan Negru, sufletul atâtor revelioane TV, a fost alături de noi, în Păstrăvăria Ecologică Bolloga, locul unde cresc păstrăvii ce au făcut de câţiva ani deliciul sănătos al clujenilor şi nu numai.

În ultimele 16 luni, de când am deschis cele două băcănii, tot mai mulţi români au putut savura un peşte crescut în ţară, în apă de munte, după metode aprobate de tehnologia ecologică. Cu aceşti păstrăvi minunaţi i-am întâmpinat pe prieteni şi vedete deopotrivă, alături de care am pus alte produse de excepţie comercializate în băcănie sau oferite de partenerii şi furnizorii noştri, precum şi de generoşii sponsori ai Brunch-ului la Bolloga, cărora le mulţumim.

Au răsunat piese celebre ale trupei Phoenix, susţinute de zâmbitorul Mircea Baniciu şi vocea sa de neconfundat precum şi de inegalabilul Ovidiu Lipan Ţăndărică. Florile muzicii şi-au arătat frumuseţea odată cu prezenţa Dianei Bucşa şi a Mădalinei Bălan, aşa că pentru o vreme, la Păstrăvărie a fost primăvară la final de decembrie.

Băcănie şi prietenie

După momentele muzicale de la Păstrăvărie, organizatori ai Brunch la Bolloga şi vedete invitate au tras concluziile evenimentului la Băcănia Bolloga.

Acolo au fost aşteptaţi cu un sortiment bogat de produse de înaltă calitate, aşa cum doar aici sunt onoraţi cei ce calcă pragul băcăniei. Păstrăvul ecologic de Bolloga în diverse preparate a fost pus în valoare de minunatele vinuri de la Domeniile Franco Române, de pălinca de la Celar – distilerie artizanală şi de sucurile naturale ecologice  Aromela.

Planuri, idei, hrană ecologică, muzică, toate au fost completate de spiritul prieteniei şi al omeniei, de sinceritate şi bunătate. Poate că ceva din fiorul muntelui şi al apei din acel loc mai aproape de stele, cum pare a fi Păstrăvăruia Ecologică Bolloga, a plutit în jurul nostru.

Ne-a făcut bucuroşi, veseli, fericiţi. Şi mai e ceva, bucuria de a fi împreună. Mai mult, liniştea conştiinţei, satisfacţia că eforturile noastre aduc un strop de bine oamenilor, naturii, comunităţii. Acum ştim că în urma noastră rămâne pentru copiii noştri exemplul din a cărui putere se vor întări şi ei, pentru a duce mai departe frumuseţile şi valorile acestor locuri.