Bine ai venit în Magazinul Bolloga Online.

Meniu special pentru Pasti cu preparate gatite

  1. Aperitiv:

 

  1. Salata de icre de pastrav ECOLOGIC (1 portie = 100 gr, 17 lei)
  2. Salata de vinete coapte pe foc de lemne, fara maioneza (1 portie = 100 gr, 9 lei)
  3. Hummus cu ardei copt (1 portie = 100 gr, 12 lei)
  4. Drob de miel (500 gr = 50 lei/ 1000 gr = 100 lei)
  5. Drob de curcan (500 gr = 50 lei/ 1000 gr = 100 lei)

 

  1. Ciorbe

 

  1. Ciorba de miel (1 portie = 400 ml, 25 lei )
  2. Ciorba de perisoare de pastrav certificat ECOLOGIC (1 portie = 400 ml, 22 lei)
  3. Ciorba de pastrav certificat ECOLOGIC (1 portie = 400 ml, 22 lei)
  4. Ciorba de fasole cu afumatura si tarhon (1 portie = 400 ml, 22 lei)

 

  1. Fel principal

 

  1. Sarmalute de pastrav certificat ECOLOGIC in foi de varza murata (1 portie = 250 gr, 44 lei)
  2. Chiftelute de pastrav certificat ECOLOGIC in sos marinat cu bulgur cu legume (1 portie = 650 gr, 56 lei)
  3. Gulas de vita certificata ECOLOGIC cu cartofi (1 portie = 400 gr, 44 lei)
  4. Tocanita de miel (1 portie = 250 gr, ) 44 lei

 

  1. Desert
  2. Cozonac de casa, 1000 gr, 138 lei
  3. Baigli de casa cu nuca (500 gr sau 1000 gr), 500 gr = 65 lei/ 1000 gr = 130 lei
  4. Baigli de casa cu mac (500 gr sau 1000 gr), 500 gr = 65 lei/ 1000 gr = 130 lei

 

  1. Pasca
  2. Pasca dulce, 1000 gr, 120 lei
  3. Pasca sarata, 1000 gr, 120 lei

 

Meniul cu preparate gatite este disponibil doar pentru comenzile cu  livrare in Cluj Napoca sau ridicare din bacaniile Bolloga.

Comenzile se preiau pana in 7 aprilie si se achita in avans in bacanii sau prin op, pe baza facturii emise pe numele beneficiarului comenzii. Se pot lansa si telefonic pe nr 0728979361 sau pe email la office@bolloga.ro.

Preperatele se ridica din bacanii in zilele de 14 & 15 aprilie, dupa programul orar al bacaniilor.

  1. Aperitiv:

 

  1. Salata de icre de pastrav ECOLOGIC (1 portie = 100 gr, 17 lei)
  2. Salata de vinete coapte pe foc de lemne, fara maioneza (1 portie = 100 gr, 9 lei)
  3. Hummus cu ardei copt (1 portie = 100 gr, 12 lei)
  4. Drob de miel (500 gr = 50 lei/ 1000 gr = 100 lei)
  5. Drob de curcan (500 gr = 50 lei/ 1000 gr = 100 lei)

 

  1. Ciorbe

 

  1. Ciorba de miel (1 portie = 400 ml, 25 lei )
  2. Ciorba de perisoare de pastrav certificat ECOLOGIC (1 portie = 400 ml, 22 lei)
  3. Ciorba de pastrav certificat ECOLOGIC (1 portie = 400 ml, 22 lei)
  4. Ciorba de fasole cu afumatura si tarhon (1 portie = 400 ml, 22 lei)

 

  1. Fel principal

 

  1. Sarmalute de pastrav certificat ECOLOGIC in foi de varza murata (1 portie = 250 gr, 44 lei)
  2. Chiftelute de pastrav certificat ECOLOGIC in sos marinat cu bulgur cu legume (1 portie = 650 gr, 56 lei)
  3. Gulas de vita certificata ECOLOGIC cu cartofi (1 portie = 400 gr, 44 lei)
  4. Tocanita de miel (1 portie = 250 gr, ) 44 lei

 

  1. Desert
  2. Cozonac de casa, 1000 gr, 138 lei
  3. Baigli de casa cu nuca (500 gr sau 1000 gr), 500 gr = 65 lei/ 1000 gr = 130 lei
  4. Baigli de casa cu mac (500 gr sau 1000 gr), 500 gr = 65 lei/ 1000 gr = 130 lei

 

  1. Pasca
  2. Pasca dulce, 1000 gr, 120 lei
  3. Pasca sarata, 1000 gr, 120 lei

 

Meniul cu preparate gatite este disponibil doar pentru comenzile cu  livrare in Cluj Napoca sau ridicare din bacaniile Bolloga.

Comenzile se preiau pana in 7 aprilie si se achita in avans in bacanii sau prin op, pe baza facturii emise pe numele beneficiarului comenzii. Se pot lansa si telefonic pe nr 0728979361 sau pe email la office@bolloga.ro.

Preperatele se ridica din bacanii in zilele de 14 & 15 aprilie, dupa programul orar al bacaniilor.

Nicio recenzie

Fii primul care lasă o recenzie la “Meniu special pentru Pasti cu preparate gatite”