păstrăv ecologic de Bolloga

Bolloga e model de afacere în Pandemie.

De la Income Magazine România citire

Bolloga e văzută ca model de afacere şi asta ne umple de mândrie. Că am reuşit performanţa acum este mai degrabă o coincidenţă. Sau o întâmplare fericită, alegeţi dumneavoastră formula. Cert este că noi am muncit mulţi ani să punem pe picioare Păstrăvăria Ecologică Bolloga. După o perioadă în care am parcurs procesul minuţios de conversie şi obţinerea certificatului de produs ecologic, am mers mai departe. Era necesară o integrare în aval, cum e numit în economie pasul făcut. Am trecut de la producţie şi la desfacere. Desigur, asta o făceam şi înainte, livrând la domiciliu. Am dorit însă altceva. Livrările aveau atunci o limită minimă de comandă. Erau mulţi clienţi pe care îi oprea tocmai această limită. Aşa că am decis să deschidem băcănii.

https://www.facebook.com

Băcănia unu, băcănia doi

În toamna lui 2020 am deschis prima băcănie, şi unii ne vedeau deja ca model de afacere. Dde 1 martie pe cea de-a doua. Nu e tocmai uşor să faci asta, dar am dorit să răspundem dorinţelor exprimate de prietenii Bolloga. N-o fi Clujul o metropolă, dar se circulă destul de greu, aşa că am ales pentru a doua băcănie un cartier îndepărtat de prima.

Când acorzi atenţie produselor oferite, când livrezi ceea ce promiţi, clienţii nu pot fi decât mulţumiţi. Desigur, există persoane care au reproşat unele aspecte din neştiinţă. Le-am mulţumit pentru implicare şi am încercat să le explicăm ce înseamnă o crescătorie ecologică, ce implică un produs ecologic şi multe alte aspecte. Ne-am asumat, încă de la început şi misiunea de educare şi informare. Încercăm să ne achităm de ea şi să vă ţinem la curent cu aspecte diverse din industria alimentară.

Icre de păstrăv ecologic de Bolloga

Model de afacere

Ţinem mult la solidaritatea cu producătorii locali şi de aceea vom avea mereu uşa deschisă pentru ei. Să ajungi model de afacere înseamnă să ai disponibilitatea de a furniza informaţii utile, sprijin pentru antreprenorii mici, pentru cei care doresc să pornească o afacere în domeniul alimentar.

Mulţumim Income Magazine România pentru că ne faceţi cunoscut efortul!