Păstrăvăria
Bolloga

Păstrăvăria Ecologică Bolloga

În păstrăvărie muncim cu gândul la viitor, la copii şi la natură. Am ales o crescătorie ecologică, calitatea şi nu cantitatea producţiei fiind esenţiale. Am parcurs etapele riguroase de conversie, iar azi asuntem certificaţi ecologic pentru toate produsele de firma Austria Bio Garantie GmbH.

O crescătorie ecologică are 20 kg peşte/mc. de apă, în loc de 60-70 kg/mc în păstrăvăriile intensive. Cumpărăm icre fertilizate şi realizăm aici eclozarea, urmărind peştele de la faza de icră. Apa e curată, de munte, nu utilizăm apa filtrată din recirculare. Hrana este certificată ecologic, fără antibiotice. Nu tratatăm peştii cu formol, peracet, verde de malachit, ci doar cu sare. Respectăm nu doar litera şi spiritul unei crescătorii ecologice, ci natura, bunul simţ, exercitând un impact minim asupra mediului.

Povestea Păstrăvăriei in Imagini

Produsele Păstrăvăriei Bolloga

Păstrăv viu

Oferim clientilor nostri păstrav proaspăt pentru o alimentație mai bună și sănătoasă. La Păstrăvaria Bolloga veți găsi păstrav viu de cumparat, păstrav din specia curcubeu cu greutate de 200-250 grame. Păstravul ajunge la aceasta greutate optima în aproximativ 12 luni, deoarece hrana asigurată este ecologica, fără hormoni de creștere.

Comanda aici: http://pastravariabologa.ro/contact/

 

Păstrăv eviscerat

Știm că eviscerarea păstravului nu este o operațiune placută, de aceea la noi găsiți păstrăv eviscerat proaspăt, hrănit ecologic, crescut în bazine cu apă proaspătă de munte. Datorită tehnologiei moderne folosite pentru a menține parametrii apei în limitele optime, calitatea și producția păstrăvului nu sunt influențate de anotimpuri, așadar avem disponibil pește proaspăt tot timpul anului. Comanda aici: http://pastravariabologa.ro/contact/

 

Păstrăv eviscerat afumat

Recoltat și procesat cu aceeași grijă, păstrăvul ecologic de la Păstrăvăria Bolloga vine și în varianta afumată se desfășoară în mod natural, în afumătoarele noastre. Peștele este ambalat individual și livrat la greutăți variabile, în funcție de etapa de creștere. Comanda aici: http://pastravariabologa.ro/contact/

Pate Păstrăv afumat

100% ecologic provenit din Păstrăvăria Bolloga

Pentru iubitorii de delicatesuri am preparat un pate din păstrăvul afumat ecologic de Bolloga. În cele 100 de grame de produs ambalat în recipient de sticlă am pus toată aroma, savoarea și nutrienţi peștelui afumat, dând o valoare superioară nutrițional oricărei mese. Din gustosul păstrăv ecologic afumat de la Păstrăvăria Bolloga am realizat un pate cremos care păstrează toate aromele peștelui, este versatil și poate fi utilizat pentru prepararea unui starter de zile mari.

Comandă aici: http://pastravariabologa.ro/contact/

Zacuscă de păstrăv

Din păstrav 100% ecologic, produs 100% natural doar din ingrediente sănătoase

Valorificăm păstrăvul ecologic  de Bolloga într-o zacuscă minunată, alături de legume de înaltă calitate și proveniență controlată, totul natural.

Zacusca de păstrăv ecologic Bolloga e ambalată în recipiente de sticlă cu capacitatea de 280 g și o rețetă autentică.

Comandă aici: http://pastravariabologa.ro/contact/

Mai multe despre Păstrăvăria ecologică Bolloga aici: http://pastravariabologa.ro

Noutati si Anunturi

Cele mai vantute produse din saptamana precedenta