Băcănia cu bucate Ecologice și Naturale.

Pentru mai multe informații sau clarificări, te invităm să citești politica noastră de funcționare, regulamentul / termenii și condițiile.

Datele firmei:
SC Acva Local SRL
Adresa: Strada Alexandru Vlahuta, nr. 56 A, Cluj-Napoca, Cluj
43447933
Reg. Com. :J12/4151/2020
Mobil: 0745210738
Web page: www.bolloga.ro
Email:office@bolloga.ro

Termeni şi definiţii

Vânzătorul este SC Acva Local SRL.

Cumpărătorul este orice persoană fizică sau jurudică ce lansează o comandă.

Clientul este orice persoană fizică sau juridică ce obţine de la vânzător un bun, produs, serviciu printr-o tranzacție financiară, schimb de bani sau o altă considerație valoroasă.

Utilizatorul este orice persoană fizică sau juridică care s-a înregistrat pe site, a acceptat clauzele specificate la secţiunea Termene şi condiţii generale. Produsele şi serviciile sunt orice produs sau serviciu prezent în comanda specificată de client, pe care vânzătorul urmează să îl livreze clientului. Site- ul este grupa de pagini web multimedia vizibil şi acesibil pe domeniul www.bolloga.ro şi subdomeniile aferente acestuia.

Comanda este acel document electronic ce constituie instrumentul de comunicare prin intermediul căruia Cumpărătorul transmite Vânzătorului intenţia fermă de a achiziţiona unul sau mai multe bunuri şi/sau servicii vizibile pe site şi alese din oferta prezentă pe site.
Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

Condiţii generale

Accesarea site-ului www.bolloga.ro şi acţiunea de cumpărare a produselor şi/sau serviciilor disponibile pe paginile web aferente site-ului reprezintă acceptarea implicită a termenilor şi condiţiilor prezentate clientului.

Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza termenii şi condiţiile aferente site-ului www.bolloga.ro, structura, interfaţa, conţinutul paginilor web ale site-ului. În acelaşi mod, vânzătorul îşi rezervă dreptul de a modifica preţul produselor şi/sau serviciilor, fără motivare şi fără o notificare prealabilă.

Dreptul de proprietate intelectuală

Potrivit Legii nr. 8/1996 , cu modificările şi completările ulterioare, privind drepturile de autor şi drepturile conexe, întregul conţinut al site-ului www.bolloga.ro, al paginilor web aferente, texte, elemente de weg graphics, imagini, web desing, script, sofware , drepturile de model, patent, marcă înregistrată, drepturile de proiectare sunt integral proprietatea exclusivă a SC Acvarom Internaţional SRL, iar utilizarea oricăror elemente prezente pe site fără acordul expres al SC Acvarom Internaţional SRL se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Politica de vânzare online

4.1 Preţurile şi tarifele sunt exprimate în lei (RON) şi includ Taxa pe Valoare Adăugată (TVA).

4.2 Comanda minimă acceptată de Vănzător este de 100 lei.

4.3 Pe site-ul www.bolloga.ro se permite accesul oricărui Client sau Cumpărător care navighează pe paginile web aferente pentru consultarea conţinutului şi lansarea unei comenzi. Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul unui Client sau Cumpărător în vederea lansării unei comenzi, în funcţie de istoricul conduitei aceluia, dacă prin comportamentul constatat, Vânzătorul suspectează un posibil prejudiciu.

4.4 Promoţiile şi conscursurile sunt stabilite de SC Acva Local SRL şi sunt anunţate pe site. Ele sunt configurate în limita stocului pus la dispoziţie de Vânzător şi au ca obiect produsele aflate la limita a cel puţin 10 zile de valabilitate. La epuizarea stocului propus, Vânzătorul va suspenda promoţia, fără notificări prealabile.

4.5 Clienţii înregistraţi pe site pot beneficia de dicount, conform deciziilor vânzătorului, care îşi rezervă dreptul de a le modifica.

4.6 www.bolloga.ro îşi rezervă dreptul de anulare a Comenzilor pentru produse şi/sau servicii care figurează pe site în urma unor erori tehnice şi prezintă preţul eronat în mod evident, situaţie ce pote fi constatată de orice persoană cu un nivel mediu de educaţie.

4.7 Elementele utilizate pentru a descrie produsele şi serviciile aferente site-ului www.bolloga.ro prin inetermediul imaginilor statice, dinamice sau construcţiilor multimedia nu constituie o obligaţie contractuală din partea Vânzătorului, ci constituie doar intrumente de prezentare.

4.8 Orice link ce conduce spre alt site nu implică în niciun fel o responsabilitate sau răspundere din partea www.bolloga.ro, pentru conţinutul sau produsele şi/ sau serviciile promovate, ci trebuie înţeles ca modalitate de acces suplimentar în vederea completării informaţiilor.

5. Comanda

5.1 Pentru a lansa o camandă, Cumpărătorul trebuie să emită o comandă.

Pentru produsele şi/ sau serviciile dorite după ce accesează pagina dorită şi apasă butonul Adaugă în coş pentru produsul dorit, în cantitatea aleasănde Cumpărător.

5.2 Odată cu finalizarea comenzii, Cumpărătorul/ Clientul îşi asumă responsabilitatea pentru datele furnizate, garantând că toate acestea sunt reale şi corecte. În cazul furnizării de informaţii eronate, care determină erori în procesarea comenzii ( întârzieri la onorare), taxele aferente reexpedierii ulterioare a Comenzii, după clarificarea informaţiilor furnizate de Cumpărător/Client, cad exclusiv în sarcina Cumpărărtorului/Clientului.

5.3 Finalizarea comenzii constituie consimţămîntul dat de Cumpărător/ Client pentru ca Vânzătorul să îl contacteze, utilizând datele furnizate, prin orice mijloc agreat de Vânzător, pentru contactarea Cumpărătorului/Clientului.

6. Plata

6.1 Conform legislaţiei în vigoare, preţurile şi tarifele afişate în cadrul site-ului www.bolloga.ro includ TVA.

6.2 Plata pentru produsele şi/sau serviciile achiziţionate se efectuează cu cardul, la curier, ramburs ( cash la curier) sau cu ordin de plată în avans. Pentru comenzile in-afara ariei judetului Cluj, plata pentru produsele si/sau serviciile achitionate se efectueaza cu cardul la lansarea comenzii.

7. Expediţie şi livrare

7.1 Pentru livrarea produselor, termenul de livrare este între 1 şi 5 zile lucrătoare, în funcţie de stocul din produsul ce constituie o comandă finalizată. În cazul în care stocul respectivului produs este epuizat, Cumpărătorul/Clientul este informat prin e-mail sau telefon.

Comenzile efectuate şi primite de luni până vineri:

Comenzile sosite până la orele 14:00 sunt ambalate şi se trimt clientului în aceeaşi zi. În mod excepţional, dacă adresa de livrare este în afara ariei de acoperire a curierului, comanda va fi onorată în 48 de ore.
Comenzile sosite după orele 14:00 sunt ambalate şi vor fi trimise către client în ziua următoare, astfel încât livrarea se va face în 48 h. În mod excepţional, dacă adresa de livrare este în afara ariei de acoperire a curierului, comanda va fi onorată în 72 h.

Comenzile efectuate şi primite de vineri, după orele 14:00 până luni:
Comenzile lansate şi primite în acest interval sunt ambalate luni şi trimise imediat către client, astfel încît livrarea se face în 24 h de la începerea programului. În mod excepţional, dacă adresa de livrare este în afara ariei de acoperire a curierului, comanda va fi onorată în 48 de ore.

7.2 Transportul produselor se efectuează prin intermediul curieratului rapid. Cumpărătorul/ Clientul se obligă la efectuarea plăţii în numerar (cash) în momentul livrării, cu cardul la curier sau cu un ordin de plată anterior livrării, în funcţie de alegerea făcută la completarea datelor legate de plată.

7.3 În cazul în care produsele se livrează, dar nun sunt ridicate de client, acesta nu implică lipsa de obligativitate pentru achitarea contravalorii transportului de către client. De asemenea, pentru produsele neridicate la destinaţia specificată în comandă se va întocmi o factură ce va cuprinde costul transportului de la sediu la destinaţie şi de la destinaţie la sediu, iar contravaloarea acesteia revine pentru plată Cumpărătorului/Clientului.

7.4 În condiţiile în care produsele prezintă daune rezultate în urma transportului, clientul poate reclama aceste aspecte în scris sau la adresa de e-mail a SC Acvarominternaţional SRL. Pentru înlăturarea oricărui echivoc privind condiţiile de transport, clientul trebuie să verifice integritatea produselor achiziţionate în prezenţa agentului care a efectuat livrarea.

7.5 Pentru comenzile ce depăşesc valoarea de 250 lei, transportul este gratuit dacă livrarea se face în județul Cluj.

7.6 Pentru comenzile mai mici de 250 lei se percepe o taxă de expediere în cuantum de 25 lei pentru județul Cluj.

7.7 Pentru comenzile de pe restul teritoriului României se percepe o taxă de expediere în cuantum de 50 de lei.

8. Condiţii de retur

8.1 Cumpărătorul/ Clientul are dreptul de a se retrage din contract şi să returneze produsele achiziţionate în termen de 14 zile, fără nicio justificare şi fără nicio obligaţie din partea sa, completând un e-mail în formularul din pagina de contact http://www.bolloga.ro/contact.

8.2 Termenul de 14 zile începe să curgă din momentul ridicării produselor de către Cumpărător/Client de la curier.

8.3 În situaţia în care Cumpărătorul/Clientul renunţă la contract, Vânzătorul va proceda la rambursarea sumelor primite drept plată din partea Cumpărătorului/Clientului, inclusiv costurile livrării, după caz. Fac excepţie de la acesta acele costuri generate suplimentar prin alegerea unui alte modalităţi de livrare faţă de cea standard, oferită de vânzător.

8.4 Pentru returnare, Cumpărătorul/Clientul va prezerva produsele în ambalajul original, fără rupturi sau alte degradări. În caz contrar, valoarea produselor este diminuată proporţional cu gradul de degradare, iar răspunderea pentru manipularea defectuoasă este exclusiv a Cumpărătorului/Clientului, căruia Vânzătorul îi va returna suma după ce va scădea contravaloarea corespunzătoare degradării produselor.

8.5 Vânzătorul va efectua returul plăţii utilizând aceeaşi modalitate prin care a încasat plata de la Cumpărător/Client în tranzacţia iniţială, în termen de 14 zile. Termenul începe să curgă din momentul în care Cumpărătorul/Clientul informează Vânzătorul asupra deciziei sale de a se retrage din contract, dar n umai în cazul în care Cumpărătorul/Clientul a efectuat returul produselor sau a făcut dovada returului către Vânzător. Dacă odată cu livrarea iniţială, Vânzătorul a livrat către Cumpărător/Client cadouri sau alte recompense aferente achiziţiei, acestea trebuie returnate odată cu produsele supuse returului.

8.6 În conformitate cu Legea nr. 353/2018 privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 9/2016 pentru modificarea și completarea Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, toate costurile privind transportul produsului în vederea recuperării prețului plătit de consumator se suportă de către Vânzător.

8.7 Dreptul la încasarea contravalorii produselor supuse returului nu se poate exercita, conform legislaţiei în vigoare, asupra următoarelor grupe:
Produse cu termen de expirare scurt sau susceptibile de a se deteriora, cum sunt alimentele, sucuri, batoane, fructe, legume etc.
Produse sigilate ce nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau igienă în cazul desigilării acestora: cosmetice, alimente, produse de igienă intimă etc.

Acele produse care în urma livrării sunt inseparabil amestecate cu alte elemente, potrivit naturii lor.

9. Confidenţialitate

9.1 www.bolloga.ro va păstra confidenţialitatea informaţiilor de orice natură pe care le furnizează utilizatorii. Dezvăluirea informaţiilor furnizate se va putea face doar în condiţiile legii.

9.2 Datele personale completate în formularele de comandă se utilizează numai în scopul livrării produselor comandate. Preluarea comenzilor se face prin intermediul site-ului, a paginilor web aferente şi doar în cazuri excepţionale vor fi preluate prin e-mail sau telefon.

10. Forţa majoră

10.1 Niciuna din părţi nu este răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor contractuale, atunci când neexecutarea la termen şi/sau în mod corespunzător, total sau parţial, este datorată unui eveniment de forţă majoră.

10.2 Dacă în termen de 15 zile de la producerea lui, evenimentul respectiv nu încetează, părţile au dreptul să notifice celeilalte încetarea de plin drept a contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune sau interese.

11. Legea de guvernare

11.1 Părţile vor rezolva pe cale amiabilă toate neînţelegerile, problemele şi reclamaţiile rezultate din încheierea, derularea ş interpretarea contractului. În caz de litigiu, instanţa competentă va fi cea din municipiul Cluj-Napoca.

Centrul Județean de Consiliere și Consultanță Cluj

E-mail: cluj.reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Comisariatul Pentru Protecția Consumatorilor Cluj

Strada Năvodari 2, Cluj-Napoca 400000

Telefon: 0264 431 367