155099370_2716104882034985_231321338882278742_o

Perseverenţa dă roade. A doua băcănie Bolloga s-a deschis!

Inaugurarea a avut loc de 1 Martie, în cartierul clujean Grigorescu

Muncim cu pasiune, şi perseverenţa de zi de zi ne răsplăteşte. Ştim că rezultatele nu vin peste noapte şi nici atunci când eforturile sunt sporadice. În plus, o fermă te obligă să fii acolo, să supraveghezi, să analizezi. Nu degeaba se spune că ochiul stăpânului îngraşă vita.

Băcănia Bolloga 2, Str, Vlahuţă

Băcănia Bolloga 2 e dovada că perseverenţa aduce succesul

Am fost şi suntem mereu atenţi la dorinţele şi sugestiile prietenilor care vin la noi. Şi-au dorit o băcănie mai aproape de casele lor. Le-am împlinit dorinţa şi de 1 Martie am oferit clujenilor cel mai gustos şi mai sănătos mărţişor. Băcănia Bolloga 2 îşi aşteaptă clienţii şi partenerii pe strada Alexandru Vlahuță nr. 56 A. Tot acolo se află şi depozitul de unde efectuăm livrările comenzilor online, lansate de cei ce intră în magazinul nostru virtual.

Perseverenţa Bolloga

Perseverenţa e una din cheile succesului

Avem un crez şi nişte valori în care credem. Asta înseamnă că ele ne conduc mereu în activitatea noastră şi nu le punem în aşteptare atunci când dăm de greu. În condiţiile în care multe afaceri s-au închis în această perioadă, noi mergem înainte. Seriozitatea, responsabilitatea, perseverenţa până la încăpăţânare uneori, ne-au adus azi la ce-a de-a doua băcănie. Ştim că am dublat munca, riscurile, obligaţiile. Dar mai ştim că atunci când e nevoie de tine, când rodul muncii tale e preţuit şi dorit, te faci luntre şi punte ca să te achiţi de această datorie.

Perseverenţa Bolloga

Reţeta unei vieţi sănătoase merită extinsă

O dietă bazată pe produse ecologice, naturale, tradiţionale şi sănătoase este răspunsul nostru în faţa avalanşei de produse alimentare inferioare. Sunt, de fapt, nonproduse. Ele au doar forma, culoarea, mirosul şi un simulacru de gust a ceea ce ar trebui să fie. De conţinut nutriţional nici nu poate fi vorba, cele mai multe sunt calorii goale. De aceea nu vom obosi să spunem oricui e interesat să trăiască, nu doar să supravieţuiscă, faptul că e important ce mânânci, nu atât cât. Puţin, dar bun, valoros, bogat nutriţional.

Când vom înţelege că investiţia în alimentaţia corectă înseamnă investiţie în sănătatea noastră, poate vom lua decizia corectă. Mai mulţi bani azi, pentru alimente ecologice înseamnă mai puţini bani mâine la farmacie.

2 Comentarii

 1. martie 23, 2021
  Cristian S.

  Buna ziua,

  Ne bucuram foarte mult de aceasta noua locatie, cumparam des de aici.
  Va rugam totusi sa verificati produsele actuale de la Artesana (in special laptele cu data de expirare 25.03.2021). Astazi am luat iarasi o sticla de lapte din aceasta serie si a fost acru laptele. La cea anterioara am crezut ca nu am tinut noi laptele in conditii bune. Ultima sticla a fost deschisa imediat dupa ce am ajuns acasa in scopul de a se folosi laptele, dar am constatat ca nu este in regula.
  Va rugam sa remediati acest lucru.

  Multumim anticipat!

 2. mai 11, 2021
  shopmanager

  Buna ziua,

  Va multumim pentru faptul ca sunteti clientul nostru, in primul rand.
  In al doilea rand, va multumim pentru feedback. Cu ajutorul Dvs. noi putem sa devenim mai buni, remediind ceea ce nu e in regula.
  Va asiguram ca am luat masuri potrivite, astfel incat sa nu se mai repete acest incident.

  Multumim inca o data!
  O zi frumoasa,

  Echipa Bolloga

Comentarii blocate