RDP_9968-HDR

Succes şi muncă la Bolloga

Putem spune că azi ne bucurăm la Bolloga de succes, obţinut prin muncă şi multe sacrificii. Privind înapoi, spre anii de construcţie a ceea ce este astăzi brandul Bolloga, ne trec prin faţa ochilor zilele şi nopţile petrecute la păstrăvărie, când totul începea să prindă contur, etapele de conversie spre producţia ecologică, demersurile pentru deschiderea băcăniei şi vizitele făcute producătorilor. Toate ne-au adus la momentul acesta emoţionant, când presa ne acordă atenţie, iar eforturile noastre se văd răsplătite nu doar în mulţumirea clienţilor, ci şi în paginile unor publicaţii prestigioase.

Poveşti de muncă, poveşti de succes în

BUSINESS LEADERS

POVESTI DE BUSINESS, poveşti de muncă, poveşti de succes în BUSINESS LEADERS

Cine sunt Vasilena și Ovidiu Oltean, clujenii care au înființat ferma Bolloga – singura păstrăvărie ecologică din România

Sub acest titlu am acordat un interviu acestei reviste ce coagulează nume de vârf ale antreprenoriatului din România, exemple de muncă şi succes în afaceri. https://www.businessleaders.ro

„Ovidiu Oltean și soția sa Vasilena sunt clujenii care au reușit să înființeze prima păstrăvărie ecologică din România. S-au decis să renunțe la joburile din corporație și să investească în acest domeniu în 2013, după ce au sesizat lipsa produselor din carne ecologică de pe piața românească. La acea vreme începuseră diversificarea alimentară a copilului lor și încercau să găsească produse cât mai sigure pentru dezvoltarea sănătoasă a acestuia. Cu o investiție de 700.000 euro din fonduri europene și resurse proprii, în 2015 au reușit să pună în funcțiune ferma de păstrăv din satul clujean Bologa, la poalele Muntelui Vlădeasa”.

Succes şi muncă la Bolloga

Cine crede că succesul înseamnă scurtături fără efort, fără sacrificii şi rezultate obţinute în 48 de ore se înşeală. Noi credem în muncă şi în succesul obţinut prin ea.

Care a fost lecția de business pe care ați învățat-o din provocările întâmpinate?

Ce am învățat până acum este că dacă îți păstrezi seriozitatea și faci pași spre a-ți atinge obiectivele, fără să încerci să fentezi jocul, chiar dacă rezultatele vin mai greu, sunt solide și pe termen lung. Noi ne-am menținut calitatea produsului și nu am acceptat alte drumuri care să ne aducă mai repede succesul”.

Mulţumim, Business Leaders!

1 Comentariu

  1. februarie 6, 2021
    Maryus

    Am vizitat de cateva ori bacania voastra din Buna Ziua si am fost super incantat de acele produse minunate pe care le-am achiziționat. Voi reveni cat de des voi avea posibilitatea. Va felicit si va doresc succes!
    nicolae chirila

Comentarii blocate